Vágólapra másolva!
A Real Madrid brazil aranylabdása, Kaká Londonban járt a héten, de nem azért, hogy tárgyaljon a Chelsea-vel, hanem reklámfilmet forgatott az Adidasszal.

Nemrég Kaká édesanyja a Twitteren felírta, hogy fiával hamarosan Londonban fogják hirdetni Isten igéjét. A szurkolók egyből arra asszociáltak, hogy a 29 éves brazil irányító a Chelsea-be igazol. A korábbi klubjával, a Milannal is hírbe hozott Kaká a héten valóban Londonba utazott, de nem a Chelsea-hez, hanem az Adidasszal forgatott egy reklámfilmet többek között az arsenalos Robin van Persie és a Manchester United játékosa, Nani társaságában.

Kaká Van Persie-vel a reklámfilmforgatáson:

Kakát elkapták a helyi újságírók, és a jövőjéről faggatták. "Az édesanyám valóban Londonba költözik egy időre, ő is nagyon vallásos, és most itt fogja hirdetni Isten igéjét. Én azonban nem tartok vele, és Olaszországba sem költözöm vissza, maradok Madridban. Volt egy rossz évem a Realnál, ezt nem tagadom, de az idén megnyertük a kupát és az elődöntőbe jutottunk a Bajnokok Ligájában, jövőre még komolyabb célokért küzdünk majd" - nyilatkozta Kaká.

Ha elolvasta a cikket, töltse ki az [origo] focikvízét is, és nyerjen válogatott sporteszközöket!