Vágólapra másolva!
Nem szeretne megválni legfőbb értékeitől, többek között Dzsudzsák Balázstól sem a PSV. A holland futballcsapat sportigazgatója, Marcel Brands szerint a 11 millió fontra taksált szélső előbb-utóbb úgyis elhagyja Eindhovent, de most nincs szükség az értékesítésére. Pedig a klub már az utódot, a 22 éves heerenveeni Oussama Assaidit is kiszemelte.

"Szeretnénk megtartani a legjobb játékosainkat, többek között Dzsudzsák Balázst is. Pár hónapja írta alá új szerződését, nem akarjuk, hogy távozzon" - jelentette ki a Goal.com portálnak nyilatkozva Marcel Brands, a PSV labdarúgócsapatának sportigazgatója. A magyar válogatott szélsőt számtalan csapattal hírbe hozták, szerdán például a Szport Ekszpressz az orosz Anzsi Mahacskalával, a német Bild pedig a Hamburggal boronálta össze.

Brands szerint a 11 millió angol fontra taksált játékos előbb-utóbb úgyis elhagyja Eindhovent, de egyelőre még nem tart ott a klub, hogy el kelljen adnia.

A sportigazgató cáfolta azt a hírt, hogy tárgyalna Ruud van Nistelrooyjal. A Hamburgtól távozó támadót bármikor szívesen látnák egykori klubjában, de Brands szerint nem várható, hogy Eindhovenben szeretné folytatni pályafutását. A klub két csatárt és egy középpályást keresne, utóbbi állítólag éppen Dzsudzsák helyére érkezne.

A Voetbal International úgy tudja, a kiszemelt nem más, mint a Heereveen 22 éves játékosa, Oussama Assaidi, aki elismerte, hogy hallott a PSV érdeklődéséről.

Ha elolvasta a cikket, töltse ki az [origo] focikvízét is, és nyerjen válogatott sporteszközöket!