Vágólapra másolva!
Kenny Dalglish számít Alberto Aquilanira, az angol Liverpool menedzsere szerint a kölcsönből visszatérő olasz erősítés lehet a csapat számára.

"Olyan lesz, mint egy új igazolás. Megkapja a lehetőséget, ha hozza a legjobb formáját, akkor nagy erőssége lehet a Liverpoolnak" - mondta Aquilaniról Kenny Dalglish, az angol Liverpool labdarúgócsapatának vezetőedzője a csapat szombati edzése után.

"Remekül hajrázott a bajnokságban a csapat. Sok munkánk lesz a nyáron, hogy innen folytassuk a következő idényben" - tette hozzá a nemrégiben szerződést hosszabbító Dalglish.

Alberto Aquilani két évvel ezelőtt szerződött az olasz Romától a Liverpoolhoz, de a középpályás sérülten érkezett, így hónapokig nem léphetett pályára.

Felépülése után sem tudta megváltani a világot az Anfield Roadon, így tavaly nyáron kölcsönadták a Juventusnak, amelynek opciós joga volt a megvásárlására, de az európai kupákról lemaradó torinóiak várhatóan nem élnek elővásárlási jogukkal, amely alapján 12 millió eurót kellene fizetniük Aquilaniért, ezért a szezonban 36 meccsen két gólt szerző játékos visszatér Angliába.

Ha elolvasta a cikket, töltse ki az [origo] focikvízét is, és nyerjen válogatott sporteszközöket!