Vágólapra másolva!
A tavalyi bajnok Debercen hazai pályán kikapott a Haladástól a labdarúgó Monicomp Liga harmincadik, utolsó fordulójában, és csak ötödik lett a táblázaton.

NB I, 30. forduló:
DVSC-TEVA - Szombathelyi Haladás 1-2 (1-0)
Debrecen, 7000 néző, V: Berger
DVSC: Verpecz - Nagy Z., Simac, Mijadinoski, Fodor - Bódi, Ramos (Salami 69.), Szakály P. (Czvitkovics 44.), Illés (Varga 59.) - Coulibaly, Yannick
Haladás: Rózsa - Schimmer (Jagodics 31.), Guzmics, Lengyel (Csontos 83.), Rajos (Farkas a szünetben) - Nagy G., Iszlai, Sipos, Halmosi - Oross, Fodrek
gól: Coulibaly (26., 11-esből), illetve Sipos (57.), Halmosi (67.)
sárga lap: Szakály P. (31.), Illés (49.), Ramos (65.), illetve Iszlai (27.), Lengyel (53.), Oross (87.)

A mérkőzés előtt átadták a szezon hazai legjobbjának járó Zilahi Zoltán-díjat, amelyet a klub történetének legsikeresebb szakvezetője, Herczeg András vehetett át.

A színvonal nem hozta lázba igazából a nézőket az első félidőben. A veszélyesebben támadó hazai csapat Coulibaly büntetőjével szerzett vezetést.

A többet támadó Haladás kétszer is betalált a folytatásban, és meglepetésre legyőzte a fásultan játszó hazaiakat, akiket saját táboruk kifütyült az utolsó percekben. Hét esztendő után nem állhat dobogóra a debreceni együttes, amelynek a vezetőedzője, Kondás Elemér hetedik élvonalbeli találkozóján első vereségét szenvedte el. A csalódott hazai szurkolók a mérkőzés után a pályára vonultak, de a rendezőknek sikerült megfékezniük az indulatokat.