Vágólapra másolva!
Az élvonalból már korábban búcsúzó Szolnok hazai pályán 3-1-re kikapott a Zalaegerszegtől a labdarúgó Monicomp Liga harmincadik, utolsó fordulójának vasárnapi játéknapján.

NB I, 30. forduló:
Szolnoki MÁV FC - Zalaegerszeg 1-3 (0-2)
Szolnok, 500 néző, v: Radványi
Szolnok: Rézsó - Milicic, Máté P., Balogh P., Vukomanovic - Szalai B., Jokic (Lengyel B., 85.) - Zsolnai (Fitos, 81.), Antal, Tchami - Gosic (Ngalle, 62.).
Zalaegerszeg: Vlaszák - Turcsik, Miljatovic, Bogunovics, Varga R. - Kovács G. (Simonfalvi, a szünetben), Kamber - Horváth A., Balázs Zs. (Simon A., 85.), Delic (Panikvar, 71.) - Turkovs.
gól: Milicic (51.) illetve Kamber (21.), Balázs Zs. (41.), Máté P. (60., öngól)
sárga lap: Jokic (28.), illetve Kamber (38.), Miljatovic (39.), Horváth A. (73.), Varga R. (79.)

Tompán, pontatlanul kezdett a hazai együttes, sokáig egyetlen épkézláb támadást sem tudott végigvinni a pályán. A bronzéremben még reménykedő egerszegi csapat többször is távoli lövési kísérlettel próbálta meg feltörni a betömörülű szolnoki védelmet. Egy ideig nem járt sikerrel, ám a félidő közepén Kamber közelről már nem hibázta el a ziccert.

A szünetben híre ment, hogy vezet az FTC és a Debrecen is, azaz nincs esélye a bronzéremre a ZTE-nek. Mindezt érezni is lehetett a vendégek elkényelmesedő játékán, gyorsan szépített a sereghajtó. Sőt a levegőben lógott az egyenlítő találat is, ám egy szerencsétlen mozdulatot követően visszaállt a kétgólos különbség.