Vágólapra másolva!
A Premier League-be feljutott Queens Park Rangers labdarúgócsapata megvált nyolc játékosától, Buzsáky Ákos marad az angol klubnál.

A Fulham Cronicle nevű angol napilap május elején arról írt, hogy Neil Warnock nyáron megválik tizenhat játékosától, köztük Buzsáky Ákostól is.

A magyar középpályás az [origo]-nak adott interjújában, május 11-én így kommentálta a lapban megjelenteket: "Ennek semmi köze a valósághoz, elég, ha annyit mondok, hogy a szerződésem nem idén, hanem 2012-ben jár le."

Június elsején Neil Warnock vezetőedző nyolc játékost elengedett a csapattól, és Buzsáky Ákos valóban nincsen közöttük. A középhátvéd Pascal Chimbonda, a középpályás Gavin Mahon és a görög szélső, Georgiasz Tofasz egyaránt új csapat után nézhet, de több fiatal játékos - Josh Parker, Lee Brown, Joe Oastler, Elliott Cox és Romone Rose - is távozik a londoni klubtól.

"A nyolc elküldött játékos közül többen minőségi futballistának számítanak, ám ahhoz, hogy a karrierükben tovább tudjanak lépni, erre volt szükségük" - indokolta döntését a QPR hivatalos honlapján Warnock.

Lee Cook és Martin Rowlands jövője szintén kétséges a csapatnál, ugyanakkor Peter Ramage szóban már kapott egy új szerződésajánlatot.