Vágólapra másolva!
Nem hagyja el a Manchester Unitedet Dimitar Berbatov, annak ellenére, hogy a Premier League bolgár gólkirálya a Bajnokok Ligája szombati döntőjében még a kispadra sem ülhetett le, és szégyenében el sem hagyta az öltözőt.

Berbatov helyett Michael Owent ültette a kispadra Alex Ferguson a Barcelona elleni szombati BL-döntőben. A bolgár támadó ezért inkább ki sem tette a lábát az öltözőből.

"Végig az bent maradtam, és tévén néztem a döntőt. Nagyon csalódott voltam, megszégyenítve éreztem magam, mert nem kaptam helyet a csapatban, de nem akartam, hogy lássák az emberek, milyen szomorú vagyok" - idézte a harmincéves játékost a Sky Sports internetes oldal.

Bár Berbatovért a Newcastle United és a Borussia Dortmund is bejelentkezett, nem hagyja el a ManUnitedet. "Maradok és harcolni fogok a MU huszadik bajnoki címéért. Sosem jutottam volna ilyen messzire, ha könnyen feladnám a dolgokat" - mondta a csatár a bolgár közszolgálati televíziónak.

"Számomra minden július negyedikén kezdődik majd a Manchester Unitednél. Új döntők várnak ránk és új trófeákért játszunk majd. Nem szállhatsz ki, mikor nehéz időket élsz meg" - tette hozzá.