Vágólapra másolva!
Nyolc játékost hat hónapra eltiltott a Mexikói Labdarúgó Szövetség a pénteken kezdődő labdarúgó Copa Américára készülő válogatott keretéből a csapat rendszabályainak megsértése miatt. A spanyol AS úgy értesült, a vétkesek örömlányokkal múlatták az időt, akik később meglopták a válogatott több tagját.

Mexikó sajtóértesülések és a spanyol AS szerint Israel Jiménez, Nestor Vidrio, Jonathan Dos Santos, Marco Fabián, Jorge Hernández, Javier Cortés, David Cabrera és Nestor Calderón hölgyvendégeket fogadtak az ecuadori edzőtáborban, ráadásul a prostituáltak később ellopták a szobák belépőkártyáit, és értékes iPad és iPhone készülékeket is elloptak.

A dél-amerikai kontinenstornán meghívottként szereplő együttes az Arany-kupa megnyerését követően utolsó, szombati felkészülési mérkőzésén 1-0-ra győzött Ecuadorban. Az incidens állítólag a barátságos meccset követően történt. Az érintett futballistákat 50 ezer pesóra (4200 dollárra) is megbüntették.

A válogatott igazgatója, Héctor González Inárritu azt is közölte, a vétkesek helyett Carlos Orrantia, Kristian Álvarez, Ulises Dávila, Alan Pulido, Diego de Buen, Antonio Gallardo, Édgar Pacheco és Oswaldo Alanis kapott meghívást a nemzeti csapatba.

Mexikó jövő hétfőn Chile ellen kezd a tornán, a csoportmeccsek során még Uruguay és Peru válogatottjával találkozik.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=gIQGeG0O7FzIdbnY


A hotel kamerája felvette a lopós örömlányokat