Társoldalunk:

Crespo nem lesz a Videoton játékosa

2011.06.30. 19:49

Egy évvel meghosszabbította szerződését Hernán Crespo, a Parma argentin csatára, így eldőlt, hogy a 35 éves játékos nem szerződik a Videotonhoz.

A Parma hivatalos honlapja szerint egy évvel meghosszabbította szerződését Hernán Crespo, az argentin csatár csütörtök délután írta alá a papírokat.

"Boldog vagyok, hogy Pármában maradhatok újabb egy évig" - mondta Crespo, miután a tárgyalóasztaltól felállva kezet fogott Tommaso Ghirardi klubelnökkel.

A Gazzetta di Parma korábban arról írt, a játékos ügynöke, Fernando Hidalgo Magyarországon tárgyalt a Videoton vezetőivel, hiszen június végén lejár a szerződése, így szabadon igazolható lenne. Az argentin válogatottban 64 meccsen 35 gólt szerző támadó korábban együtt játszott a Parmában Paulo Sousával, a magyar bajnok együttes jelenlegi vezetőedzőjével.

Crespo a River Plate-ben kezdte pályafutását, majd 1996 és 2000 között a Parmában lett ismert játékos, 1999-ben UEFA-kupát nyert a csapattal. 2000-ben - akkor világcsúcsot jelentő - 35 millió font ellenében igazolt a Lazióhoz, amelynek színeiben a 2000-2001-es szezonban olasz gólkirály lett 26 góllal.

Játszott a Milan, az Inter és a Chelsea csapatában, összesen háromszor nyerte meg az olasz bajnokságot, és egyszer az angol Premier League-et.

KAPCSOLÓDÓ CIKK