Társoldalunk:

Ötszáz játékost ajánlottak Sousának

2011.07.01. 18:49

Paulo Sousa, a bajnoki címvédő Videoton új edzője maximálisan elégedett az olaszországi edzőtáborral, csapata pedig a Sturm Graz elleni BL-selejtező helyett egyelőre a Kecskemét elleni Szuperkupa-döntőre összpontosít.

"Elégedett vagyok, hiszen posztokra igazoltunk játékosokat, olyanokat, akikre igazán szükségünk van. Együtt tudnak növekedni a csapattal, s így elérhetjük kitűzött céljainkat" - fogalmazott Sousa a Besztercebánya elleni felkészülési meccs előtt.

A székesfehérváriak két-két évre szerezték meg a spanyol Hector Sanchez Cabrerát, Alvaro Brachit és Walter Fernandez Balufót, valamint a szerb Nikola Mitrovicot.

"A kihívásunk és feladatunk az, hogy napról napra erősítsük a klubot. Minden nappal előrébb lépünk. Nemzetközi szinten is a szurkolók elégedettségét szeretnénk kivívni. Minden csapatrészben szeretnénk fejleszteni, tovább erősíteni" - mondta Sousa, megjegyezve: mintegy ötszáz játékost ajánlottak a figyelmébe, közülük több van, aki technikailag és taktikailag is megfelelne, de nagyon fontosnak tartja a szellemiséget, hogy a futballisták a pályán kívül is erősíteni tudják a csapatot.

Paulo Sousa arról is beszámolt, hogy a csapattal közösen úgy döntöttek, Lipták Zoltán lesz a csapatkapitány, Sándor György és André Alves pedig a helyettesei.

Az edző hangsúlyozta, hogy most még nem foglalkoznak a Sturm Graz elleni Bajnokok Ligája-selejtezővel, mindig csak a következő feladatra koncentrálnak, azaz a Kecskemét elleni, jövő pénteki Szuperkupa-döntőre.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK