Vágólapra másolva!
Nem változtat csapata felfogásán a Copa Américát csalódást keltő döntetlennel kezdő argentin válogatott szövetségi kapitánya, Sergio Batista. Kolumbia és Costa Rica drukkerei már egy nappal a meccs előtt megverekedtek, a peruiak szélsője játékra jelentkezett. Rövid hírek a Copáról.

A Bolívia elleni pontvesztés ellenére az argentinok szövetségi kapitánya továbbra is optimista. "A döntetlen nem változtat a terveimen. Ragaszkodom a taktikánkhoz, még ha nagyon nehéz is úgy játszani, mint a Barcelona. Bolívia ellen túlságosan is siettettük a játékot, és az oldalpasszokat erőltettük, amin változtatnunk kell" - mondta Sergio Batista.

Kolumbia és Costa Rica szurkolói már egy nappal a két csapat mérkőzése előtt összecsaptak egymással. Argentin hírügynökségi jelentések szerint San Salvador de Jujuy városában a hatóságok húsz embert vettek őrizetbe azt követően, hogy a drukkerek összeverekedtek egy buszmegállóban. A letartóztatottak közül tizenketten kolumbiai állampolgárok, akiknél a szemtanúk szerint kések is voltak, de a verekedésben senki sem sérült meg.

Jó hír a peruiak számára, hogy Juan Manuel Vargas vállalni tudja a játékot Uruguay ellen, igaz, csak csereként. A Fiorentina balszélsője sérüléssel bajlódott a torna előtt, és még mindig nem teljesen egészséges, de a kispadra biztosan le tud ülni, és a szövetségi kapitányon, Sergio Markariánon múlik, hogy mennyi lehetőséget ad neki.

www.global-soccer.eu