Vágólapra másolva!
Az amerikai Soccer America Daily weboldal szakértője nevetséges hibának nevezi Gaál Gyöngyi nőifoci-világbajnokságon elkövetett játékvezetői bakiját, az ESPN sportcsatorna szakkommentátorai pedig gyerekektől láttak utoljára olyat, hogy egy mezőnyjátékos két kézzel megfogja a kapufáról visszapattanó labdát.

"Hibák nevetséges sorozata" - kezdte az értékelését a honlap által megkérdezett amerikai bíró, Randy Vogt az Ausztrália - Egyenlítő-Guinea (3-2) meccsen büntetlenül hagyott kezezésről.

"Először Bruna hihetetlen tette, hogy kezébe veszi a labdát, majd Gaál Gyöngyi tétlensége, hogy nem adta meg ezt az egyértelmű tizenegyest. Az is érthetetlen, hogy a partjelző, vagy a negyedik bíró miért nem értesítette a játékvezetőt. Miért van rajtuk a kommunikációs segédeszköz, ha nem használják?"

A mérkőzést az Egyesült Államokban közvetítő ESPN sportcsatorna szakkommentátorai, Adrian Healey és Kate Markgraf sem láttak még ehhez foghatót. "Megértem, ha ez gyerekcsapatok mérkőzésén esik meg. Bruna valószínűleg kapusnak képzelhette magát, vagy azt hitte más sportot játszik. Sajnálatos, hogy válogatott mérkőzésen megeshet ilyesmi. Nem hinném, hogy találkozunk még ezzel a játékvezetői négyessel a világbajnokságon."