Vágólapra másolva!
Két újabb spanyol erősítés érkezett az NB I rajtját újoncként váró Diósgyőrhöz. A DVTK leigazolta a portugál Coimbra csapatától a csatár Enrique Carrenót. A diósgyőriek erőnléti edzője is spanyol lesz mostantól, Javier Reyes legutóbb a Primera Divisionban szereplő Bilbaónál dolgozott.

A DVTK igazolásairól Dudás Hunor ügyvezető igazgató számolt be a klub honlapján.

Az ötvenhárom éves Javier Reyes legutóbb a Primera Division hatodik helyén végző Athletic Bilbao vezető erőnléti edzőjeként dolgozott, megállapodása egy évre szól Diósgyőrben.

A klub másik szombati igazolása a huszonnégy éves Enrique Carreno. A spanyol támadó a Sevillában nevelkedett, többnyire a tartalékcsapatban szerepelt, a 2009/2010-es szezonban egy találkozón a Primera Divisionban is szóhoz jutott.

Carrenót a legutóbbi idényre leigazolta a portugál élvonalban szereplő Académica Coimbra. Itt combsérülése miatt csupán öt találkozón lépett pályára, együttese a 14. helyen végzett a portugál bajnokságban.

A diósgyőriek korábban leigazolták a csatár José Luquét és a középpályás Paco Gallardót, így már három spanyol játékosuk van.