Vágólapra másolva!
Roberto Carlos napi kapcsolatban áll Neymarral, és arra csábítja a Copa Américán szereplő brazilok labdarúgóját, hogy a torna után az Anzsit válassza az európai sztárklubokkal szemben. A  38 éves világbajnok szerint a mahacskalaiak lehetnek a legnagyobb hatással a Santos tehetségére.

Roberto Carlos azt üzente a Real Madrid, a Barcelona és a Chelsea által csábított Neymarnak, hogy az orosz Anzsi Mahacskalához csatlakozzon, ahol a 38 éves brazil világbajnok, illetve Dzsudzsák Balázs is játszik.

"Már beszélgettem Neymarral az Anzsiról" - nyilatkozta az orosz Sport Ekszpressz című lapnak a mahacskalaiakkal Ausztriában edzőtáborozó Roberto Carlos.

"Vázoltam neki a klub terveit, és meséltem neki arról, hogy Kerimov mindent megad a játékosainak. Azt mondta, hogy a Copa után fog dönteni, és adjam át a tulajdonosnak a köszönetét, hogy gondolt rá. Tudtommal a Santos és az Anzsi napi kapcsolatban áll egymással, én pedig Neymarral. Hozzánk kell igazolnia, mert nincs olyan klub, ami olyan hatással lehetne rá, mint az Anzsi. A többi már rajta áll" - tette hozzá a Real Madridnál tizenegy évet eltöltő Robert Carlos, aki fél évvel ezelőtt érkezett a dagesztáni klubhoz a brazil Corinthianstól.

Az Anzsi milliárdos tulajdonosa, Szulejman Kerimov már korábban bejelentette, hogy a klubja készen áll a 19 éves Neymar szerződésében rögzített 45 millió eurós kivásárlási összeget kifizetni.