Vágólapra másolva!
Az Európa Liga selejtezőjében érdekelt Ferencváros kétszer is egyenlítve döntetlent ért el a Kaposvár otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga 1. fordulójának vasárnapi játéknapján.

NB I, 1. forduló:
Kaposvári Rákóczi - Ferencváros 2-2 (1-1)
Kaposvár, 5000 néző
v.: Kassai
Kaposvár: Posza - Okuka, Bank, Zsók, Gujic - Hegedűs, Pedro - Pavlovic (Jawad, 56.), Kulcsár K. (Farkas P., 78.), Katona (Peric, 64.) - Grumic
Ferencváros: Ranilovic - Balog Z., Csizmadia, Otten, Junior - Maróti - Morales, Józsi (Fülöp, 75.), Andrezinho - Abdi (Pölöskei, 79.), Felix (Alison, 67.)
gól: Okuka (5.), Peric (73.), illetve Felix (26.), Otten (83.)
sárga lap: Zsók (28.), Okuka (33.), Grumic (45.), illetve Felix (33.)

Az első forduló zöld-fehér rangadóján a kaposváriak egy potyagóllal már az ötödik percben vezetést szereztek: Okuka lecsúszott beadását Ranilovic a léc fölé akarta paskolni, ám ügyetlenül saját kapujába kotorta (0-1).

A 26. percben Felix okos góllal egyenlített (1-1), de a második játékrész elején a csereként pályára lépő Peric - kihasználva a beragadó Csizmadia nagy hibáját - a kapuig gyalogolt, előny ismét a Kaposvárnál (1-2).

A 2-2-es végeredményt egy negyedik légiós, Otten állította be, a holland bekk szabadrúgása középre tartott, Posza ellépett a jobb sarok irányába, utána pedig már hiába nézett szemrehányóan a sorfalra (2-2).