Vágólapra másolva!
David Beckham előbb az ellenfél védőjét, majd a játékvezetőt is kiosztotta egy győztes meccs hosszabbításában, így a Los Angeles Galaxy sztárja nyolcadik sárga lapját is megkapta a szezonban, amivel jelenleg ő a legtöbbször figyelmeztetett játékos az észak-amerikai futballbajnokságban.  

Az LA Galaxy angol sztárja 1-0-s vezetésnél amiatt nem volt hajlandó elvégezni egy szabadrúgást a 92. percben, mert a Columbus Crew egyik védőjátékosa szerinte túl közel állt hozzá. Amikor a bíró ezt megunta, és sárga lapot adott neki, a középpályás őt is alaposan leteremtette, feldúlt monológját pedig a játékvezető trágár minősítésével ("fucking prick") zárta.


Beckhamnek ez volt a nyolcadik sárgája az eddigi tizenhét forduló alatt, ezzel jelenleg ő a csúcstartó ebben a szezonban. A következő meccset eltiltás miatt ki kell hagynia, amit leginkább a Vancouver Whitecaps csapatánál bánhatnak, hiszen a kanadaiaknál mindig Beckham és Galaxy vendégjátékára gyűlik össze a legnagyobb tömeg, 2007-ben például 48 ezren voltak kíváncsiak rájuk.

Beckham viszont így egy tizenegy napos extra szabadsághoz jutott, amit alkalmasint jól fel tud használni, hiszen tíz napja kislánya született.