Vágólapra másolva!
Alberto Aquilani nyáron visszatért a Liverpoolhoz, miután fél évig a Juventusban játszott kölcsönben. Az angoloknak azonban rengeteg középpályásuk van, így Aquilani vándorlása folytatódhat, az új állomás pedig a Fiorentina lehet.

A Liverpool több középpályást is szerződtetett a nyáron, ebben a csapatrészben már túlságosan is sok játékosa van. Közéjük tartozik az olasz Alberto Aquilani, aki az előző évadban kölcsönben a Juventusban szerepelt, és bár nem futballozott rosszul, a torinóiak nem akarták végleg megvenni.

Aquilani így visszatért Liverpoolba, az első felkészülési mérkőzéseken pályára is lépett, de a klub továbbra is szeretne megszabadulni tőle. A játékos ügynöke, Franco Zavaglia ugyan pár napja kijelentette, hogy védence nem tér vissza a Serie A-ba, most mégis úgy tűnik, hogy Olaszországban köthet ki.

A La Gazzetta dello Sport szerint Zavaglia a hétvégén találkozott a Fiorentina sportigazgatójával, Pantaleo Corvinóval, aki a valószínűleg távozó Riccardo Montolivo utódját látja Aquilaniban. A középpályás szerződése 2014-ig érvényes a liverpooliaknál, akik állítólag nem újabb kölcsönadásban gondolkoznak, hanem végleg eladnák a játékost.

További átigazolási hírek:

A Palermo román védőjét, Dorin Goiant a két skót sztárcsapata, a Rangers és a Celtic is kiszemelte.

Az Arsenalt a Villarreal középpályásával, Santi Cazorlával hozták kapcsolatba, akiért a napokban húszmillió eurót ajánlott a Málaga, de klubja nemet mondott.

www.global-soccer.eu