Vágólapra másolva!
Kapósak lettek az uruguayi válogatott focisták a Copa América-győzelem után. Diego Forlánt vagy Luis Suárezt már ismerte a világ, azonban a balhátvéd Álvaro Pereirára csak most figyelt fel sok szurkoló, noha az előző idényben alapember volt az Európa Ligát nyerő Portónál.

A Tuttosport szerint a 25 éves játékost az Arsenal, a Liverpool és a Juventus is kiszemelte. A torinóiakat korábban több ballábas focistával is kapcsolatba hozták, úgy tűnt, hogy a Lyon brazilja, Michel Bastos lesz a befutó, ám ebből nem lett semmi.
A Juve így aztán továbbra is olyat keres, aki a teljes baloldalt be tudja játszani, és Pereira tökéletesen választás lenne.

A Liverpoolnál szintén felmerült az uruguayi bekk megszerzésének lehetősége, Pereira azonban az A Bolának nyilatkozva elmondta: egyelőre csak a Copa ünneplésével akar foglalkozni. A Porto ugyanakkor a napokban megvette a brazil Santos játékosát, Alex Sandrót, aki szintén a balszélen bevethető, így nincs kizárva, hogy a portugálok szeretnének kaszálni az uruguayin.

További átigazolási hírek:

A Palermo kapusa, Salvatore Sirigu a Paris Saint-Germainben köthet ki.

A Manchester City brazil csatára, Jo hazatért az Internacionalba.

A Villarreal a Real Madrid fiatal középpályásával, Sergio Canalesszel pótolná a Málagának eladott Santi Cazorlát.

Az Udinese a brazil Gremio védőjével, Neutonnal erősített.

www.global-soccer.eu