Társoldalunk:

Nekitámadt a médiának a Paks EL-ellenfelének tulajdonosa

2011.08.03. 17:37

Egy nappal az MVM Paks elleni labdarúgó Európa Liga-selejtező visszavágó előtt élesen kritizálta a média képviselőit Vlagyimir Romanov, a skót Hearts tulajdonosa.

A litván üzletembert az elmúlt napokban többször is bírálták azért, mert hétfőn menesztette posztjáról Jim Jefferies vezetőedzőt, kedden pedig a portugál Paulo Sergiót nevezte ki utódjául.

Romanov kiemelte: a csapat az elmúlt 15 találkozójából csak egyet nyert meg, és - ahogy fogalmazott - csak a bolondok és idióták nem tesznek fel ilyenkor kérdéseket, és nem lesznek bizalmatlanok.

A tulajdonos hozzátette, most már érti, hogy Skócia miért csak a 61. helyen áll a világranglistán, és még olyan gyenge futballnemzetek is megelőzik a sorban, mint például Litvánia, Albánia vagy Gabon.

A Hearts vasárnap hazai környezetben szenvedett 1-0-s vereséget a Dundee Unitedtől, így - beleértve az előző évadot - március 19., azaz tizenegy összecsapás óta nem tudott nyerni a bajnokságban.

Jefferies összesen 61 mérkőzésen dirigálta a csapatot, és 25 győzelmet ért el. A Paks múlt csütörtökön 1-1-es döntetlent játszott a Heartscal Székesfehérváron.

KAPCSOLÓDÓ CIKK