Vágólapra másolva!
A Vasas labdarúgócsapata közleményben cáfolta a Nemzeti Sport információját, amely szerint a klub felfüggesztette Bárányos Zsolt játékjogát, aki a Roma elleni gálameccs után a kevés játéklehetőségre panaszkodott. A klub vezetői szerint a labdarúgó hibázott, és ennek lesz következménye, de hogy pontosan mi, arra nem tértek ki a közleményben.

"A Nemzeti Sport pénteki számában megjelent, hogy Bárányos Zsolt játékjogát egy internetes médiának adott szerda esti nyilatkozata miatt csütörtökön este felfüggesztette klubvezetésünk, ami ilyen formában nem helytálló" - közölte a Vasas honlapjával Erdős László ügyvezető.

A hivatalos weboldalon megjelent közlemény szerint "a nyáron a Lombard Pápától érkezett játékos olyan véleményt formált meg a csapat szakvezetéséről a szerda esti, AS Roma elleni gálamérkőzést követően, amely a világ bármely klubjánál megengedhetetlen egy profi labdarúgótól".

Bárányos Zsolt - akit a szünetben lecseréltek a Roma elleni gálameccsen - az 1-0-s vereség után többek között azt mondta a Hathárom.hu-nak: "Úgy néz ki, alig várják, hogy lecseréljenek, vagy ne játszassanak."

Bárányos szerda esti nyilatkozata:


"Komjáti András vezetőedző mindezt jelezte a Vasas-Híd FC vezetőinek" - folytatódott a Vasas közleménye. "Ha bármi problémája van egy játékosnak a szakvezetőkkel, azt házon belül, elsősorban az érintettekkel kell megbeszélnie, illetve gondjával fordulhat a klubvezetés felé is. Bárányos Zsolt hibázott, amikor nem ezt az utat választotta, nem ezt tette, és ennek nyilván lesznek következményei. Most azonban számunkra a legfontosabb, hogy három vereség után szombaton csapatunk legyőzze a szintén nullapontos Haladás együttesét. Mindenkinek tudomásul kell venni, összefogásra van szükségünk, hogy kilábaljunk a gödörből, azaz semmiféle belvillongást nem engedhetünk meg magunknak. Komjáti András vezetőedző kezében van a döntés, hogy számít-e Bárányos Zsolt játékára, pályára küldi-e a karmestert a szombati összecsapáson."

A Vasas eddig mindhárom mérkőzését elveszítette az NB I-ben, és szombaton a szintén nullapontos Haladást fogadja.