Vágólapra másolva!
Dzsudzsák Balázs összehasonlította a holland és az orosz focit a válogatott edzőtáborában, Juhász Roland pedig kijelentette: ha hétfőn nem igazolja le a Rangers, akkor már nem is jön létre az üzlet. Szerdán Izlanddal játszik barátságos meccset Egervári Sándor jelenleg Telkiben készülő csapata.

A Svédország elleni, szeptemberi Eb-selejtezőig már csak szerdán lép pályára a magyar válogatott. Egervári Sándor legfontosabb feladata a megfelelő összetételű védelem megtalálása lesz, mivel két hátvéd, Juhász Roland és Vanczák Vilmos eltiltás miatt nem játszhat a svédek ellen.

Erről a kérdésről beszélt Dzsudzsák Balázs is, majd az új klubjában, az Anzsi Mahacskalában játszott első bajnokija alapján összehasonlította a holland és az orosz bajnokságot: "Az utóbbiban sokkal nagyobb szerepet kapnak a test test elleni párharcok, illetve a fizikai tényezők."

A szélsőt egyórányi játék után lecserélték a Tom Tomszk ellen 2-0-ra megnyert meccsen.

Juhász Rolandról, az Anderlecht védőjéről folyamatosan érkeznek a hírek, amelyek szerint órákon belül aláírhat a Glasgow Rangershöz: "Ez valóban így van, bár úgy gondolom, ha ma nem jön össze az üzlet, akkor már nem is fog, mivel a skótokat szorítja az idő, ugyanis lejár az Európa Ligára való nevezés határideje." A védő hat év után elhagyná a belga klubot, mert úgy érzi, a váltás jót tenne a pályafutásának.

Juhász a svédek elleni Eb-selejtezőn nem szerepelhet, helyette eljátszott a gondolattal, hogy maga helyett kit tenne a csapatba: "Nem én vagyok az edző, de ha választanom kellene, Pintér Ádámot mondanám."

A védő a svédek elleni meccsről is beszélt: "Ibrahimovic a pályafutásom egyik legkellemetlenebb ellenfele, de van, amikor nem is érdekli a meccs. Elmander például már egészen más típus, aki a teljes kilencven perc alatt mozgásban van, és presszionál."

A magyar válogatott szerdán 19.45-től a Puskás-stadionban fogadja Izlandot.