Vágólapra másolva!
Az újpesti futballklub hivatalos honlapján közölte, hogy meneszti az NB I-ben négy vereséggel rajtoló csapat vezetőedzőjét.

A lilák honlapja szerint a döntésről Leo Beenhakker tájékoztatta a szakmai stábot és a játékoskeret tagjait. Az Újpest nemrég kinevezett sportigazgatója elmondta, a csapatnak új impulzusokra van szüksége a megújuláshoz.

Szerdán 13.00 órakor, a Megyeri úti klubszékházban tartandó sajtótájékoztatón mutatják be a csapat új vezetőedzőjét.

Az újpestiek négy forduló után nulla ponttal, rúgott gól nélkül utolsó előtti helyen állnak az NB I-ben.

Az Újpest július végén menesztette Kovács Zoltán sportigazgatót, majd pontosan egy hétre rá megnevezték utódát, Beenhakkert.

A holland szakember érkezése után újabb egy héttel előzetes letartóztatásba helyezték Tolnai Sándor tulajdonost, közben a csapatot a Siófok és a Paks is legyőzte a bajnokságban, a lilák pedig négy meccs után rúgott gól nélkül állnak, eddigi utolsó meccsükön még büntetőből sem találtak be.

Mészöly Géza először 2004 és 2006 között irányította a lila-fehéreket, vezetésével két ezüstérmet nyert az együttes. A játékosként 18-szoros válogatott szakember ezt követően a Vasasnál vállalt munkát, majd tavaly áprilisban visszatért Újpestre.