Vágólapra másolva!
Olasz lapértesülés szerint az Internazionale és az orosz Anzsi Mahacskala megállapodott egymással Samuel Eto'o vételárában, és a kameruni futballista a héten már részt is vesz az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálaton, majd aláírja szerződését az orosz klubhoz.

A milánói egyesület hivatalosan még nem erősítette meg a híreket, de a La Gazzetta dello Sport nevű olasz napilap úgy tudja, hogy a támadót Rómában vizsgálják majd meg az orvosok, ám az eredeti tervekkel ellentétben kedd helyett csütörtökön.

Eto'o hétfőn már nem edzett együtt társaival az Internél, a tréning kezdete után néhány perccel beszállt Ferrarijába, és elhajtott.

Forrás: EPA
Eto'o (balra) a világ egyik leggólerősebb csatárának számít

A Dzsudzsák Balázst is foglalkoztató Anzsi a hírek szerint állítólag 60 millió eurót kínál a 30 éves csatárnak, az átigazolási díja pedig - a Soccernet.com futballportál szerint - 35 millió euró.

A támadó a Mallorcában 2000 és 2004 között 133 meccsen 54 gólt szerzett, majd öt év alatt a Barcelonában 145 találkozón 108-szor volt eredményes. Az Interben 2009 óta 67 meccsen 33 gólig jutott. A kameruni válogatottban 105-ször szerepelt, és 51 gólt ért el.