Vágólapra másolva!
Nem ment el a Barcelona elleni Szuperkupa-döntőt követő sajtótájékoztatóra José Mourinho, a Real Madrid edzője. A portugál helyett segítője, Aitor Karanka nyilatkozott a 2-2-es meccs után, azt viszont nem tudta megmondani, főnöke megszólal-e a szerdai visszavágó előtt. Mourinho a meccs előtt még arról beszélt, hogy senki sem foghatja be a száját.

Hosszú idő után először találkozott a spanyol sajtóval José Mourinho szombaton, a Barcelona elleni Szuperkupa-döntő előtt. Másnap aztán ismét eltűnt, nem jelent meg a 2-2-re végződött meccs utáni sajtótájékoztatón.

Mourinho helyett segédje, Aitor Karanka nyilatkozott, aki elmondta: azért beszél ő, mert már tavaly is így osztották meg a feladatot.

Áprilisban Mourinho ötmeccses eltiltást kapott az európai szövetségtől, miután azzal vádolta a szervezetet, hogy segíti a Barcelonát. Karanka akkor nyilatkozott először a főnöke helyett.

Mourinho a szombati visszatérésekor harciasan kijelentette: "Senki sem foghatja be a számat!" - írja a Foxsports.com nevű portál.

A Szuperkupa-döntő rendkívül feszült hangulatban ért véget, a hazaiak néhány játékosa - elsősorban a középhátvéd Pepe - többször is durván lépett oda az ellenfélnek, ugyanakkor a madridiak két tizenegyest is számon kérnek a játékvezetőn: az első félidőben szerintük Abidal kezére pattant a labda a tizenhatoson belül, a másodikban Víctor Valdés kapus buktatta Cristiano Ronaldót.

Karanka arról nem beszélt, vajon Mourinho a szerdai, barcelonai visszavágó előtt megszólal-e majd.