Vágólapra másolva!
A Zalaegerszeg labdarúgócsapatának vezetősége közleményben cáfolta a Nemzeti Sport online kiadásának értesülését, amely szerint menesztik Csank János vezetőedzőt, és Bozsik Péter ülhet le a kispadra.

"A hír egyszerűen kitaláció, hazugság. Leszögezzük, hogy továbbra is Csank János marad a ZTE FC vezetőedzője. Bízunk szakmai tudásában és emberi kvalitásaiban" - áll a közleményben.

A Zalai Hírlap megkereste Nagy Ferenc klubtulajdonost, aki a lapnak megerősítette, hogy még él a bizalom Csank János iránt.

"Beszéltem néhány játékossal, és nekik is elmondtam, hogy a Haladás elleni mérkőzés után úgy döntöttem: a játékoskeret és a szakmai stáb is élvezi a bizalmat. Természetesen a türelem nem csúzligumi, de ha valamikor, most nyugodtnak kell maradni. A csapatot a következő napokban próbáljuk tovább erősíteni."

Nagy Ferenc a klub honlapjának elmondta, hogy egy baloldali védőt, egy védekező középpályást és egy támadót még szeretnének igazolni. "Természetesen távozók is lehetnek, anyagi vagy szakmai okok miatt" - tette hozzá a tulajdonos.