Vágólapra másolva!
Tököli Attila saját kérésére elhagyhatja a Kecskemét focicsapatát. A válogatott támadó egyeztetett Rózsa Pál tulajdonossal, és várhatóan napokon belül talál magának másik csapatot.

Tököli Attila saját kérésére kedd délelőtt találkozott Rózsa Pállal, a KTE tulajdonosával. "Tököli különböző, a nyilvánosság előtt részletezni nem kívánt okokra hivatkozva kérte Rózsát, hogy járuljon hozzá esetleges klubváltásához, melyet még ebben az átigazolási szezonban szeretne végrehajtani" - írta a KTE honlapja.

Rózsa Pál ezt követően egyeztetett Tomislav Sivic vezetőedzővel, majd a játékos érdemeire való tekintettel engedélyezte részére a tárgyalásokat más klubokkal, így a válogatott labdarúgó kölcsönben vagy véglegesen, de nagy valószínűséggel máshol folytatja pályafutását - áll a KecskemétiTE.hu-n.

"Nem titok, hogy a magyar klubok körében komoly érdeklődést váltott ki a hír, így minden valószínűség szerint Tököli nem Kecskeméten folytatja majd a futballt" - közölte az [origo]-val Pataky Tibor, a játékost menedzselő CMG ügynöke.

Pataky szerint némi érdeklődés külföldről is mutatkozik a csatár iránt, ám jóval valószínűbb, hogy néhány napon belül a határokon innen talál magának klubot.

Tököli Attila a lila-fehérek meghatározó tagja volt, 44 mérkőzésen 17 gólt lőtt, döntő érdemei voltak a Magyar Kupa megnyerésében.