Vágólapra másolva!
Az Internazionale elnöke, Massimo Moratti kijelentette: reméli, hogy kameruni labdarúgója, Samuel Eto'o elkel, mivel az orosz Anzsi Mahacskala visszautasíthatatlan ajánlatot tett érte. Moratti ugyanakkot azt is kijelentette, hogy nem adják el Wesley Sneijdert a Manchester Unitednek.

"Az ajánlat túl jó ahhoz, hogy elvessük" - mondta a Gazzetta dello Sport című lapnak Moratti Eto'o átigazolásáról.

Meg nem erősített hírek szerint a Dzsudzsák Balázst is foglalkoztató, Szulejman Kerimov milliárdos tulajdonában álló Anzsi 20-30 millió eurót ad a harmincéves támadóért, aki három évre, idényenként húszmillió euróért írna alá. Moratti hozzátette: az olasz klub szigorú költségvetésre kényszerül, és kiadásait csökkenteni kell.

Korábban a kameruni játékos kijelentette: ennyi pénzért még a napon is focizna. Eto'o már hétfőn sem edzett együtt interes társaival, csütörtökön Rómában átesik egy tüzetes orvosi vizsgálaton, mielőtt a két klub szentesítené az adásvételi szerződést.

Az Inter Diego Forlant (Atletico Madrid) vagy Ezequiel Lavezzit (Napoli) szeretné leigazolni Eto'o távozása esetén, a BBC szerint ugyanakkor Moratti azt mondta, a Manchester Cityben játsszó Carlos Tévez iránt is érdeklődik. Az elnök - ugyancsak az angol médiumnak - úgy nyilatkozott: a holland Wesley Sneijder "érinthetetlen", semmiképpen nem adják el a Manchester Unitednek.