Vágólapra másolva!
Bár a világ sportsajtója a héten azzal volt tele, hogy az Anzsi Mahacskala és az Inter megegyezett Samuel Eto'o vételáráról, mint csütörtökön kiderült, szó sincs arról, hogy a kameruni csatárnak az átigazolása előtt már csak az orvosi vizsgálaton kell átesnie.

Az olasz La Gazzetta dello Sport című olasz napilap szerint az Anzsi Mahacskala 22 millió eurót ajánlott Samuel Eto'óért, ám az Inter kevesli ezt az összeget, és legalább 30 millió eurót szeretne kapni a 30 éves támadóért. Ez azért is meglepő, mert az Inter elnöke, Massimo Moratti szerdán még arról beszélt, hogy csapata visszautasíthatatlan ajánlatot kapott a játékosért.

A Sovsport.ru nevű orosz sportportál úgy tudja: a felek megegyezhetnek 25 millió euróban, amelyen felül még további pénzhez juthatna az olasz csapat Eto'o teljesítményének a függvényében.

A Gazzetta információi szerint Eto'o évente 15-20 millió euró közötti összeget keresne, és három évre írna alá, ha tényleg létrejön az üzlet.

Korábban arról írt az olasz, az angol és az orosz sajtó is, hogy az Inter-csatárnak csütörtökön még át kell esnie egy orvosi vizsgálaton, és utána aláírhat az Anzsihoz, de a Rómába tervezett kivizsgálás elmaradt, így Eto'o egyelőre nem közeledett Dzsudzsák Balázs csapatához.