Vágólapra másolva!
Raúl, a Schalke spanyol labdarúgója azt mondta, marad jelenlegi csapatánál, és kitölti a németekkel az új bajnoki szezonra kötött szerződését. A Real Madrid egykori csapatkapitánya az EFE hírügynökségnek adott interjúban tett hűségnyilatkozatot, amelyben kiemelte, hogy köszönettel tartozik a Bundesligában szereplő együttesnek.

"Úgy érzem itt magam, mintha otthon lennék. A legnagyobb nyugalomban élünk a családommal, feleségemmel és gyerekeinkkel teljesen átvettük a németországi életvitelt, s büszke vagyok rá, hogy a Bundesligában játszom. A Schalke szurkolói plusz energiát adnak nekem, hogy folyamatosan olyan szinten futballozzak, ahogyan az egy profitól elvárható" - nyilatkozta a hírügynökségnek a támadó.

A 34 éves futballista elárulta, valóban komoly érdeklődők - így az angol Blackburn, a francia PSG és a spanyol Málaga képviselői - keresték meg ügynökét, és szerződtették volna örömmel, de ő marad, és kitölti az idény végéig szóló kontraktusát a német klubnál.

Raúlnak, aki a Real Madrid színeiben 550 bajnoki mérkőzésen lépett pályára és 228 gólt szerzett, a válogatottban pedig 102 meccsen 44 alkalommal volt eredményes, a Schalke színeiben is kiváló a mérlege.

Eddig ötvennégyszer játszott új csapatában, összesen huszonkettő gólt szerzett úgy, hogy harminchét bajnokiján tizennégy, öt német kupameccsén három, tizenkét európai kupatalálkozóján pedig öt alkalommal talált be az ellenfelek kapujába.