Vágólapra másolva!
Samuel Eto'o, az Anzsi Mahacskala új szerzeménye azt mondta, nem a pénz miatt szerződött az Anzsi Mahacskalába, hanem azért, mert élvezi, hogy új klubjánál részese lehet a nulláról induló projektnek, amelynek célja, hogy nagycsapat váljon az Anzsiból. 

"Mindig is fontos volt nekem, hogy boldog legyek és most boldog vagyok. Azért igazoltam az Anzsihoz, mert ez egy új projekt, amelyik a nulláról indul. Számomra ez azért jó motiváció, mert az elejétől benne lehetek, A-tól Z-ig. Ez sokkal érdekesebb, mint a nagy európai bajnokságokban játszani, ahol már mindent megnyertem, amit csak lehet" - idézi a moszkvai reptéren az újságírók által megrohant Eto'ót a Sovsport című lap.

A Dzsudzsák Balázs klubjával hároméves szerződést kötő csatár 20,5 millió eurós fizetésével minden idők legjobban fizetett játékosa lesz, alaposan lekörözve az eddigi listavezetőt, a Realnál 12 millió eurót kereső Cristiano Ronaldót. "A pénz az a foci része, de soha nem beszélek róla. Európába jöttem játszani Kamerunból, hogy boldog legyek, és boldoggá tegyek másokat is. A sajtó viszont mindig talál témát magának, de ez nem probléma, tisztelem az újságírókat a munkájukért" - mondta Eto'o, amikor az álomfizetéséről faggatták.

Az Anzsi új szerzeménye a hétvégén, a Rosztov elleni idegenbeli meccsen mutatkozhat be, de egyelőre nem akart jósolni, hogy mekkora szerep jut neki a meccsen, azt mondta, bízik benne, hogy 10-15 percet a pályán tölthet.

Forrás: AFP
Eto'o a sajtótájékoztatón Moszkvában