Vágólapra másolva!
A százszázalékos Győri ETO FC simán, 5-1-re győzte le a nyeretlenül sereghajtó Zalaegerszeget a labdarúgó NB I hetedik fordulójának pénteki nyitómérkőzésén.

A győriek ezzel a sikerrel új klubrekordot állítottak fel: az előző idényt is beleszámítva sorozatban nyolcadik győzelmüket könyvelhették el.

OTP Bank Liga, 7. forduló:
Győri ETO FC - ZTE FC 5-1 (2-0)
Győr, 4000 néző, v.: Bognár
Győr: Stevanovic - Babic, Djordjevic, Fehér, Völgyi - Koltai, Ji-Paraná (Tokody, 85.), Pilibaitis - Trajkovic, Aleksidze (Ahjupera, 75.), Dinjar (Dudás, 75.)
ZTE: Jahic - Kocsárdi, Bogunovic, Kovács Ge., Turcsik - Szalai (Horváth A., 65.), Kamber, Kovács Gá. (Delic, 70.), Bujor (Balázs, a szünetben) - Meyé, Tököli
gólszerzők: Völgyi (17., 74.), Aleksidze (34.), Babic (66.), Ahjupera (76.), illetve Tököli (48.)
sárga lap: Ahjupera (76.), illetve Tököli (31.), Balázs (73.)
piros lap: Balázs (91.)

Az első percekben magához ragadta a kezdeményezést a győri csapat, és gyakorlatilag csak a gyenge helyzetkihasználása miatt nem tett kétgólosnál nagyobb előnyre szert.

A második félidő zalai góllal kezdődött, de hamar rendezte sorait a hazai együttes, amely végül megérdemelten fölényes győzelmet aratott a sereghajtó felett, így három pont előnnyel vezeti a tabellát az egy meccsel kevesebbet játszott Debrecen előtt.

A további program:
szombat:
Diósgyőri VTK - BFC Siófok 15 ó
Budapest Honvéd - Videoton FC 17:30 ó
Pécsi MFC - Lombard Pápa Termál FC 19 ó
Kaposvári Rákóczi - MVM Paks 19 ó
vasárnap:
DVSC-TEVA - Újpest FC 16 ó
Vasas-Híd - Ferencváros 18 ó
Haladás Sopron Bank-Kecskeméti TE 18 ó