Vágólapra másolva!
A nyeretlen Újpest sem tudta megállítani a százszázalékos Debrecent. A hajdúságiak vasárnap hazai pályán 3-2-re győztek a lila-fehérek ellen a labdarúgó NB I 7. fordulójában.

NB I, 7. forduló:
DVSC-TEVA - Újpest FC 3-2 (1-1)
Debrecen, 9000 néző, v.: Iványi
DVSC: Novakovic - Nagy Z., Simac, Mészáros, Korhut - Bódi, Ramos, Szakály P. (Nikolic, 91.), Rezes (Varga, a szünetben) - Kulcsár (Yannick, a szünetben), Coulibaly
Újpest: Balajcza - Szokol, Dvorschák, Mihajlovic, Pollák - Simon, Egerszegi (Tajthy, a szünetben), Barczi, Markovic (Wilson, 86.), Balogh B. (Rajczi, 50.) - Kabát
gólszerzők: Bódi (22.), Yannick (49.), Coulibaly (63.), illetve Egerszegi (37.), Simon (74.)
sárga lap: Simac (75.), illetve Kabát (15.), Rajczi (53.)

Az élvonal legjobb védelmének és leggólképtelenebb csatársorának összecsapásán jó iramú játék folyt az első félidőben. Sokáig úgy tűnt, hogy az agilisabb hazaiak már az első félidőben eldöntik a három pont sorsát, ám a debreceni helyzetek kimaradtak és az Újpestnek még a szünet előtt volt válasza Bódi találatára.

Fordulás után a szünetben beállított Varga és Yannick kettőse harcolt ki újabb debreceni gólt, majd Coulibaly találatánál úgy tűnt, hogy megrogynak a vendégek. Formás támadás után azonban Simon Krisztián váratlanul szépített, így a hajrára újra nyílt volt a meccs. A lilák nem tudtak komolyabb fölényt kialakítani, így a Debrecen több mint három év után ismét legyőzte bajnokin az Újpestet.