Vágólapra másolva!
Kubatov Gábor jelentős adósságcsökkentésről számolt be a Ferencvárosnál, ugyanakkor a focicsapatnál még a fizetések csökkentése után is van jól kereső játékos.

A Pepsifoci.hu a Hír Tv műsorára hivatkozva idézte Kubatov Gábort, aki azt mondta, az egyesület 640 millió forintos adósságából idáig 300 millió forintot törlesztettek. Az NB I-ben hét kör után csak 14. focicsapatról az FTC elnöke elárulta, a játékosok fizetéscsökkentése után is van olyan focista, aki havonta 1,5 milliót keres.

"A jövő havi fizetéseket is ki tudjuk adni. Ilyen, hogy előre lehetett volna ezt látni a Fradinál, nem nagyon volt hosszú évek óta. Nagyon sok kis szponzor bejött, kötődtek tízmilliós támogatói szerződések, és ha körbenéz a stadionban, akkor nem véletlenül vannak kint azok a szponzorok, akik kint vannak"- összegzett Kubatov.

Kubatov arról is beszélt, hogy három ügyben tettek büntetőfejlentést a klub korábbi gazdálkodásával kapcsolatban. Az első kettőnél Pellady Pétert és Berki Krisztiánt nevezte meg, a harmadikról nem kívánt nyilatkozni. "Ha az átvilágítás részleteit nyilvánosságra hozzuk, akkor nehezen elkerülhető egy újabb adóvizsgálat a Ferencváros ellen, és ha nem az elmúlt évek dolgait szeretnénk megjavítani, hanem embereket szeretnénk meghurcolni, annak a Ferencváros meg fogja inni a levét, mert büntetések lesznek belőle" - tette hozzá.