Társoldalunk:

Torres a válogatott után a Chelsea-nél is bajba kerülhet

2011.09.09. 10:28

Könnyen lehet, hogy Fernando Torres a spanyol válogatott után klubjában is parkolópályára kerül. A csatárt ezúttal André Villas-Boas figyelmeztette, hogy kihagyja a Chelsea kezdőcsapatából, ha továbbra sem szerez gólokat.

A spanyol játékos utoljára áprilisban a West Ham United ellen volt eredményes a Premier League-ben, ez volt az egyetlen bajnoki gólja az előző szezonban.

"Attól még hogy 21 meccsen mindössze egy gólt szerzett, nem veszítette el a tehetségét, a kérdés az, hogyan tudja visszanyerni az ömbizalmát" - idézte a goal.com a Chelsea vezetőedzőjét.

Villas-Boas ugyanakkor hangsúlyozta, hogy Torres formahanyatlása nem mehet a csapat rovására, és figyelmeztette a csatárt, hogy javítson teljesítményén, ha az első csapatban akar maradni. "Mindig a mutatott játék alapján döntök, számomra nem gond bárkit is kitenni a csapatból."

Torrest a spanyolok legutóbbi Eb-selejtezőjén még a kispadra sem ültette le Vicente del Bosque szövetségi kapitány, aki a döntést a játékos klubjában mutatott gyenge teljesítményével indokolta.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK