Vágólapra másolva!
Idénybeli nyolcadik győzelmét is megszerezte vasárnap a Debrecen a labdarúgó NB I kilencedik fordulójában: az éllovas és még veretlen 2010-es bajnokcsapat ezúttal az előző szezonban ezüstérmes, vendég Paks felett diadalmaskodott.

NB I, kilencedik forduló:
DVSC-TEVA - MVM Paks 4-2 (1-0)
Debrecen, 6000 néző
v.: Szilasi
DVSC: Novakovic - Nagy Z., Máté, Mijadinoski, Korhut - Bódi (Yannick 62.), Varga J., Szakály (Dombi 83.), Bouadla - Kulcsár (Nikolic 66.), Coulibaly.
Paks: Csernyánszki - Heffler T., Éger, Fiola, Csehi - Bartha (Magasföldi 83.), Böde, Báló (Kiss T. 74.), Vayer - Hrepka, Montvai (Szatmári 74.).
gól: Csehi (9. öngól), Coulibaly (66., 91.), Varga J. (75.), illetve Vayer (61., 89.)

Hazai mezőnyfölényben telt el az első félidő jelentős része, de a paksiak szórványos akciói rendkívül veszélyesnek bizonyultak. A Debrecen részben Novakovic kapusnak is köszönhette, hogy előnnyel mehetett a pihenőre.

A folytatásban nem érdemtelenül egyenlített ki az előző idény ezüstérmese, ám Coulibaly öt perc elteltével ismét vezetéshez juttatta a cserékkel frissítő Kondás-alakulatot. A válogatott Varga pompás fejesgólja végképp eldöntötte a három pont sorsát, Vayer és Coulibaly második találata a lényegen már nem változtatott.

A meccs góljai:

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=PIDqiHMQmnWBborb


A Paks továbbra is nyeretlen a debreceniek ellen az élvonalban.