Vágólapra másolva!
A listavezető Debrecen Adamo Coulibaly 93. percben értékesített tizenegyesével 1-1-es döntetlent harcolt ki a Kaposvár vendégeként a labdarúgó NB I 10. fordulójának szombati játéknapján. Kondás Elemér együttese ezzel továbbra is veretlen.

NB I: az Újpest a játéknap győztese - eredmények, tabella, góllista

OTP Bank Liga, 10. forduló:
Kaposvári Rákóczi - DVSC-TEVA 1-1 (0-0)
Kaposvár, 3000 néző, v: Szabó Zs.
Kaposvár: Hajduch - Okuka, Bank, Graszl (Mudresa 74.), Jánvári - Hegedűs (Haruna 57.), Pedro - Pavlovic, Kulcsár K., Balázs B. - Alekszejev (Jawad 67.)
DVSC: Novakovic - Nagy Z., Simac, Mijadinoski, Korhut - Bódi (Kulcsár T. 72.), Varga J., Illés Gy. (Yannick 77.), Bouadla - S. Nikolic, Coulibaly
gólszerzők: Haruna (80.), illetve Coulibaly (93., 11-esből)
sárga lap: Pedro (42.), Jánvári (77.), Kulcsár K. (91.), illetve Varga J. (22.), Illés Gy. (69.)

A jó iramú első félidő elején a kaposváriak voltak veszélyesebbek, de Hegedűs fejese nyomán csak a kapufáig jutottak. A folytatásban többet és veszélyesebben támadott a listavezető, ám kimaradtak a helyzetek.

A második félidő is élvezetes küzdelmet hozott és a hazaiak a 80. percben a gambiai Haruna fejesével megszerezték a vezetést. A Debrecen a hosszabbításban egy büntetővel harcolta ki az egyenlítést. A DVSC továbbra is veretlen, a Kaposvár pedig 2004-es feljutása óta még egyszer sem győzte le a hajdúságiakat, de a Rákóczi továbbra is őrzi hazai veretlenségét az idei szezonban.