Vágólapra másolva!
Őrült meccset játszott a Real Madrid a Rayo Vallecanóval a spanyol labdarúgó-bajnokság 6. fordulójában: a kiscsapat már az első percben vezetett a Bernabéuban, de Cristiano Ronaldo és Higuaín góljaival - utóbbi erősen lesgyanús volt - a Real a szünet előtt fordított. José Mourinho csapata a második félidőben még további négy gólt szerzett, ebből hármat akkor, amikor Di María kiállítása miatt már csak tíz emberrel játszott. Az eddig veretlen Valencia jó sorozata megszakadt, miután egy három kiállítást hozó meccsen kikapott Sevillában.

Messi az Atlético-védőkből is hülyét csinált, és megelőzte Ronaldót

A Real két nyeretlenül megvívott meccs után fogadta a Rayót, amely 15 másodperc után vezetett, Lassana Diarra adott el egy labdát a saját térfelén, Tamudo lövését Casillas rossz helyre ütötte ki, az érkező Michu pedig bevágta a kipattanót.

A Real előbb egy lesgólt szerzett, majd a 38. percben egy pocsék Rayo-bedobás után indult a kontra, Kaká tette ki a labdát balrs Cristiano Ronaldónak, aki a kapus lába között lőtte el a labdát. Bár már nem sok volt hátra az első félidőből, de Higuaínnak egy lesgólra és egy érvényesre is futotta rövid idő alatt, igaz, amelyiket megadta a bíró, az is gyanús volt.

A szünet után ismét egy gyors kontra ágyazott meg egy gólnak, Kaká harcolt ki büntetőt, amit Ronaldo bikázott a jobb felsőbe. A Rayo innen még vissza tudott jönni az újra szemfüles gólt szerző Michu révén, sőt, a második sárgáját begyűjtő Di María kiállítása miatt megfogyatkozott a Real.

Összefoglaló a gólokkal:


Mégis Mourinho csapata szerzett újabb gólokat a hátralévő időben, a 18 éves francia Varane látványos mozdulattal, a levegőből sarkazott gólt, aztán Benzema helyezett precízen a bal alsóba, a végén pedig Ronaldo tette teljessé a mesterhármast egy újabb büntető értékesítésével.

Bár a Sevilla-Valencia rangadó csak egy gólt hozott, esemény volt bőven, a hazaiak kilenc, a vendégek tíz emberrel fejezték be a meccset, a Valencia Banega révén büntetőt rontott, úgyhogy nem unatkoztak a nézők.

3.31-nél nagyon vicces, ahogy a Sevilla-játékos toporzékol a bírónál Aduriz taposása után:


A forduló előtt egy ponttal álló Bilbao Gabilondo első félidő végén szerzett góljánál még reménykedhetett, hogy a Villarrel ellen meglesz az első győzelem


de aztán jött Nilmar, és a baszkoknak be kellett érniük egy döntetlennel.


Primera División, 6. forduló:

Real Madrid - Rayo Vallecano 6-2 (2-1)
gól: Cristiano Ronaldo (38., 50., 78., a másodikat és a harmadikat 11-esből), Higuaín (45.), Varane (66.), Benzema (72.), illetve Michu (1., 54.)
kiállítva: Di María (57., Real Madrid)

Athletic Bilbao - Villarreal 1-1 (1-0)
gól: Gabilondo (44.), illetve Nilmar (53.)
kiállítva: Ekiza (83., Athletic Bilbao)

Sevilla - Valencia 1-0 (1-0)
gól: Kanouté (18.)
kiállítva: Trochowski (57.), Escude (68.), illetve Aduriz (71.)

Az 1. forduló a játékossztrájk miatt elmaradt.