Vágólapra másolva!
Roberto Carlos a Daily Mail angol lapnak elárulta, hogy az angol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Fabio Capello az első számú kiszemelt az Anzsi Mahacskala vezetőedzői posztjára.

A brazil világbajnok védőt Gadzsi Gadzsijev menesztése után nevezték ki ideiglenesen játékos-edzőnek Dzsudzsák Balázs klubjánál, ahol azonban egy nagy tapasztalattal rendelkező szakembert szeretnének leültetni a padra.

"Csütörtökön este Szulejman Kerimov tulajdonossal vacsoráztam, az új vezetőedző kilétéről és az új igazolásokról beszélgettünk" - kezdte Roberto Carlos.

"Ami az edzőt illeti, Fabio Capello az első számú kiszemelt, de szóba került Guus Hiddink, Vanderlei Luxemburgo és Luiz Felipe Scolari neve is."

Korábban Avram Grantet is szóba hozták az Anzsival, de ő valószínűleg nem vezetőedző lenne a klubnál, hanem egy másik posztot szánnának neki a szakmai stábban.

Roberto Carlos továbbá elmondta, hogy Angliából szeretnék megerősíteni a játékoskeretet, valószínűleg ajánlatot tesznek Steven Gerrardért (Liverpool), Frank Lampardért (Chelsea) és Robert Piresért (Aston Villa).