Vágólapra másolva!
David de Gea, a Manchester United kapusa szerint nem lopott fánkot, csupán félreértés volt az ügy, csapattársai viszont később megviccelték őt.

Az U21-es spanyol válogatott labdarúgóról a múlt héten jelent meg a hír, amely szerint elkapták egy manchesteri áruházban, amiért fizetés nélkül megevett egy fánkot. De Gea szerint fizetett volna, csak később.

"Az unokatestvéremmel és az egyik barátommal elmentünk bevásárolni. Éhesek voltunk, ezért elvettünk néhány fánkot, de a vásárlás közben észrevettem, hogy a kocsiban hagytam a pénztárcámat" - idézte De Gea-t a Daily Mail angol napilap.

"Megpróbáltam elmagyarázni a biztonsági embereknek, hogy nem meglógni akartam, csak a pénzért mentem a parkolóba, de sajnos még nem olyan jó az angolom. Szerencsére pont arra járt egy spanyol lány, aki segített, végül pedig még a biztonságiak kértek bocsánatot tőlem."

De Gea a hétvégi, Norwich city ellen 2-0-ra megnyert bajnokin csak a cserepadon kapott helyet, Anders Lindegaard védett, de szerinte nem a fánkos ügy miatt. "Semmi köze nincs a két dolognak egymáshoz. Egyszerűen csak pihentetett Ferguson mester. Egyébként a csapattársaim megvicceltek, az egyik edzés előtt hoztak nekem néhány fánkot, jó poén volt, jót nevettem."