Vágólapra másolva!
Tovább húzódik Gera Zoltán visszatérése. A West Brom másodedzője szerint a magyar válogatott középpályása még mindig nem tud megfelelő edzésmunkát végezni.

"A helyzet az, hogy a játékos egyelőre semmilyen ütközésbe nem mehet bele az edzéseken" - idézte az eatsleepsport.com a West Brom másodedzőjét. Michael Appleton hozzátette, a klub menedzsere Roy Hodgson emiatt vonakodott elengedni a középpályást a magyar válogatottba.

A cikk szerint Gerát szerették volna nevezni a Wolverhampton elleni, október 16-án esedékes bajnokira, de a másodedző úgy látja, az a csata még túl korai lenne Gerának. "Kell még néhány hét ahhoz, hogy olyan edzésmunkát végezhessen, amilyet mi szeretnénk tőle látni."

Gerát a nyári átigazolási időszakban kellett megműteni, eredetileg szeptemberre várták felépülését, ám kiújult sérülése. A magyar focista nyáron érkezett a Fulhamből a birminghami klubhoz.

Gera újabb sérülése ellenére Egervári Sándor szövetségi kapitány meghívta a válogatottba, mondván, a jelenléte is sokat segíthet a társaknak a finnek elleni kulcsfontosságú Eb-selejtezőn. Roy Hodgson azonban válaszként jelezte, mióta leigazolták, Gera összesen két edzést csinált végig az első csapattal, és miután folyamatos kezelésre van szüksége, "nem küldik haza talizmánnak."