Vágólapra másolva!
Laczkó Zsoltot és Koman Vladimirt is foglalkoztató, az élvonalból tavaly búcsúzott Sampdoriának a Serie B-ben sem megy túl jól, amit a szurkolók nehezen viselnek. A Nocerina elleni, 4-2-re elveszített szombati bajnoki után 120 fanatikus megtámadta a repülőtérről a csapatbuszba tartó játékosokat, és több futballistát - köztük Laczkót is - megütöttek.

A Sampdoria drukkerei a kiesés után azt várják a csapattól, hogy az azonnal visszajusson a Serie A-ba, és bár a táblázaton jelenleg hatodik genovai klub ezt még könnyedén elérheti, a szurkolók nem bírtak magukkal a múlt szombati, Nocerina elleni bajnoki után.

A csapat - amely az elmúlt hat meccséből csak egyet nyert meg - 4-2-re kikapott, és miután megérkezett a Cristoforo Colombo repülőtérre, a buszuk felé tartó játékosokat és az edzői stáb tagjait megtámadta mintegy 120 szurkoló - írja a Samsungsport.hu.

A feldühödött drukkerek tojással és naranccsal dobálták meg a futballistákat, és megpróbáltak közel kerülni hozzájuk.

A Tuttomercatoweb.it beszámolója szerint négy futballistát, Andrea Rispolit, Daniele Dessenát, Angelo Palombót és Laczkó Zsoltot, valamint a csapat orvosát is megütötték. Rispolinak ráadásul az egyik foga eltört az incidensben. A Sampdoria kedden a Crotone ellen javíthat.

Korábban Koman Vladimir is panaszkodott már a csapat drukkereire: májusban az [origo]-nak azt mondta, hogy csuklyás szurkolók késsel fenyegették a klub játékosait.

A Nocerina ellen Koman még kispados sem volt, Laczkó pedig 2-0-s állásnál, az 59. percben állt be csereként.

Kedden javított a Sampdoria és hazai pályán 2-0-ra győzött a Crotone ellen, Koman ismét kimaradt a keretből, Laczkónak csereként 11 perc jutott.