Vágólapra másolva!
Mario Balotellinek elege van abból, hogy a média többet foglalkozik a magánéletével, mint a játékával. A Manchester City csatára beszólt a Sun című bulvárlapnak, mert az meztelen nőket tesz a címlapra, és elárulta, hogy eddig csak egyetlen meccs előtt volt ideges, amelyen végül nem is lépett pályára.

Továbbra is élvezi az angliai életet Mario Balotelli, bár belefáradt, hogy a helyi lapok folyton a magánéletéről írnak. A ManCity focistája az olasz válogatott Lengyelország és Uruguay elleni meccsei előtt nyilatkozott.

"Az normális, hogy többet beszélnek a magánéletemről, mint a játékomról, de már fárasztó. És ha nem csinálnám azt, amit, eléggé unnám magam" - jelentette ki Balotelli.

"Egyáltalán nem vagyok őrült, még ha időnként kicsit furcsa dolgaim vannak is. Az olyan angol lapok, mint a Sun, rosszabbak az olaszoknál - az az újság meztelen nőket tesz a címlapjára."

Balotelli úgy érzi, fejlődött a játéka, mióta Angliába ment, és ezt egyformán köszönheti a City-edző Roberto Mancininek, illetve az olasz szövetségi kapitánynak, Cesare Prandellinek: "Nyugalmat biztosítottak nekem, és segítettek taktikai téren. Inkább középcsatár vagyok, de a széleken is tudok játszani. Az angol foci megtanított a letámadásra, hogy üldözzem az ellenfelet, ha elvesztem a labdát. Az olasz foci nem hiányzik, nagyon visszaesett a színvonala, míg az angol szép és élvezetes."

Balotelli azért nem zárta ki, hogy egyszer még játszhat a Serie A-ban, vagy korábbi csapatában, az Interben, vagy éppen a városi rivális Milanban.

A válogatottban még nem lőtt gólt a ghánai születésű csatár, ezúttal viszont komolyabb szerep juthat neki Antonio Cassano és Giuseppe Rossi híján.

"Még a válogatottban nem találtam be, de nem vagyok ideges, ez csak egy focimeccs. Egyetlenegyszer, a BL-döntő előtt voltam csak ideges meccs miatt, aztán még csak nem is játszottam" - mondta Balotelli.