Vágólapra másolva!
A Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága kedden írásbeli figyelmeztetésben részesítette a Haladás labdarúgócsapatát a Debrecen elleni bajnokin történt rendzavarás miatt. A szombathelyiek ügyvezetője, Tóth Miklós szerint egy felelőtlen szurkoló úgy megdobta öngyújtóval az egyik asszisztenst, hogy a hátsó zsebében lévő piros lap kettétörött.

"A mérkőzés alatt a B közép előtt közreműködő partjelzőt valaki öngyújtóval olyan erővel eltalálta, hogy a hátsó zsebében lévő piros lap kettétörött" - nyilatkozta Tóth Miklós, a Haladás Sopron Bank ügyvezetője a Szombathelyihaladas.hu portálnak.

"Az ominózus piros lapot a lefújás után megmutatták nekünk, és az eset természetesen bekerült a játékvezetői jegyzőkönyvbe is. Talán felesleges hangsúlyoznom, ez mekkora felelőtlenség volt a dobálózó részéről, hiszen rosszabbul is végződhetett volna az eset. Amennyiben a partjelző megsérül, a meccset is lefújhatták volna."

Tóth hozzátette, valakik lézerrel zavarták a debreceni játékosokat, erről azonban nem tett említést a játékvezetői hármas.

"Senki ne higgye, hogy az elkövetők megússzák: jó ideje videokamerás megfigyelő rendszer működik a stadionban, a rendőrség ennek segítségével már keresi a tetteseket" - mondta az ügyvezető.