Vágólapra másolva!
A brazil Santos elnöke, Luis Alvaro Ribeiro azt állítja, azzal sikerült Neymart maradásra bírnia, hogy azt mondta neki: ha a Real Madridhoz igazol, José Mourinho biztosan levágattatja extravagáns frizuráját.

A Real Madrid sajtóértesülések szerint 53 millió eurót ajánlott Neymarért a Santosnak, a 19 éves középpályás azonban nem igazolt Spanyolországba, hanem további két évvel meghosszabbította szerződését. Ezek után a brazíliai rendezésű világbajnokságig, 2014-ig a Santosban maradhat, igaz, még akkor is csak 22 éves lesz.

"A Real Madrid-vezetők arrogánsak és szánalmasak voltak. Úgy viselkedtek, mint a gyarmatosítók" - mondta a Santos elnöke, Luis Alvaro Ribeiro az O Estado című Sao Pauló-i brazil lapnak.

Forrás: AFP/Nelson Almeida

"Azzal bírtam Neymart maradásra, hogy azt mondtam neki: José Mourinho biztosan arra kényszeríteni majd, hogy levágassa a haját. Itt olyan hajjal futballozik, amilyennel csak akar" - tette hozzá az elnök.

Alvaro Ribeiróról tudni kell, hogy szeret figyelemfelkeltő dolgokat nyilatkozni: korábban azt állította, hogy az egész világsajtó azon van, hogy Neymar Európába igazoljon, és arról is beszélt egyszer, hogy Pelének futballoznia kellene az idei klubvilágbajnokságon.