Vágólapra másolva!
A Real Madrid és a Barcelona legnagyobb sztárja egyaránt kisebb sérülést szedett össze a hétközi válogatott mérkőzéseken, így bizonytalan, hogy Cristiano Ronaldo, illetve Lionel Messi pályára lép-e a hétvégén. A portugálnak a combja fáj, az argentin teljesen kikészült Kolumbiában.

Cristiano Ronaldo két gólt is lőtt Boszniának a portugál válogatott elleni Eb-pótselejtezőn, melyen végig a pályán volt. Az aranylabdás combizomhúzódást szenvedett, kihagyta a Real Madrid szerdai edzését, egyelőre nem tudni, játszhat-e a Valencia elleni rangadón.

Messi ugyancsak végigjátszotta a Kolumbia-Argentína meccset, melyen ő egyenlített a 61. percben. A dél-amerikaiak kemény meccset játszottak egy rossz talajú pályán, rendkívüli melegben és magas páratartalom mellett.

"Mind hullák vagyunk" - idézi Messi meccs utáni szavait a Marca című sportlap, amely szerint elképzelhető, hogy Josep Guardiola edző inkább pihenteti majd a játékost hétvégén, hogy pályára léphessen a Milan elleni, idegenbeli BL-találkozón szerdán.

A Barca szombat este nyolctól játszik a Zaragozával, a Real tízkor kezd Valenciában.