Vágólapra másolva!
A belga Sportwereld című lap szerint az Anderlecht szerződtetni szeretné a Genk magyar középpályást, Tőzsér Dánielt, aki azonban egyelőre csak a Bajnokok Ligájában szereplő csapatára koncentrál.

Tőzsér Dániel Belgiumon belül válthat klubot, a Genk futballistáját állítólag az Anderlecht szeretné leigazolni. A 26 éves légiósnak jövő nyáron lejár a szerződése a belga címvédőnél, így - a Bosman-szabály alapján - már a téli átigazolási szezonban előszerződést köthet bármelyik érdeklődő csapattal.

A Sportwereld című belga lap szerint a Juhász Rolandot is foglalkoztató brüsszeli klub négyéves szerződéssel és évi 900 ezer eurós (évi 280 millió forint) álomfizetéssel próbálja magához édesgetni.

"Most csak a Genkre koncentrálok. Jó hallani, hogy hogy felkeltettem más klubok érdeklődését, de nem szeretnék túl sokat erre gondolni, mert az befolyásolhatja a teljesítményemet" - nyilatkozta Tőzsér.

A Genk vezetőedzője azt mondta: csakis akkor válnak meg télen Tőzsértől, ha megfelelő helyettest találnak a helyére. "De ameddig semmi konkrétum nincsen, addig nem kommentálom a hírt" - tette hozzá Dirk Degraen.

Tőzsér kirobbanthatatlan a BL-csoportkörben is érdekelt Genkből, az utóbbi meccseken ráadásul az együttes csapatkapitánya volt. "Tőzsér egy fantasztikus futballista, kiválóan szervezi a játékot" - nyilatkozta az 1-1-re végződött Genk-Chelsea BL-találkozót követően az angolok edzője, a portugál André Villas-Boas.