Vágólapra másolva!
Egyelőre nem kívánta kommentálni az AC Milan labdarúgócsapatának vezetősége azokat a híreket, miszerint szeretné leigazolni Carlos Tévezt, a Manchester City argentin válogatott támadóját.

Az olasz Sky televízió arról számolt be, hogy Adriano Galliani, a piros-feketék alelnöke csütörtökön Milánóban tárgyalt a manchesterieknél kegyvesztett futballista ügynökével, Kia Joorabchiannal.

A Milan januártól fél évre kölcsönvenné az argentint, aki a szívműtétje után lábadozó Antonio Cassanót helyettesíthetné. Olasz lapok szerint a Milan ötmillió eurót adna a csatárért januárban, majd további húszmilliót júniusban, ha a végleges szerződtetés mellett döntene. Tévez jelenleg bónuszok nélkül is nyolcmillió eurót keres a Manchester Citynél évente, ez az összeg valószínűleg túl magas az olasz együttesnek.

Októberben a klub 600 ezer fontos bírságot szabott ki a 27 éves játékosra, mert állítólag nem akart beállni csereként a Bayern München elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen. Később az angol hivatásos futballisták szervezetének nyomására a City megfelezte a büntetést.