Vágólapra másolva!
Góllal mutatkozott be új csapatában Priskin Tamás, a válogatott csatár november elején került kölcsönbe a Derby County együtteséhez, amelynek színeiben betalált a West Ham United ellen. A támadó úgy véli, nyáron elhagyja anyaklubját az Ipswich Townt.

Nyáron távozna a másodosztályú Ipswich Towntól Priskin Tamás. A 2009 óta a klubot erősítő, de kölcsönben már harmadik csapatában játszó válogatott csatár a hétvégén mutatkozott be a Derby County együttesében, góljával vezettek is a West Ham United otthonában, végül azonban 3-1-es vereséggel távoztak.

"Azt hiszem, nyáron távozom az Ipswich Town együttesétől" - nyilatkozta a csatár a Twtd.co.uk oldalon. "Nagyon jó érzés volt góllal debütálnom a Derbyben, de csalódott vagyok, hiszen elveszítettük a mérkőzést. Egyelőre januárig szól a kölcsönszerződésem."

A válogatott csatár 2006-ban szerződött Angliába, a Watford, majd az Ipswich volt a két anyaklubja, de kölcsönben szerepelt már a Preston North End, a Queens Park Rangers, a Swansea City, illetve a Derby County együttesében.