Vágólapra másolva!
A fogadási csalási ügyben gyanúsított Sütő László és jelenlegi egyesülete, a Vasas-Híd közös megegyezéssel szerződést bontott egymással.

A futballklub csütörtöki közleménye szerint a hátvéd, aki az elmúlt fél évben az MTK kölcsönjátékosaként szerepelt a Fáy utcában, nagyon sajnálja a történteket, hogy rajta keresztül a Vasas is belekeveredett az ügybe.

"Elnézést kérek a csapat vezetőitől, szurkolóitól, valamint a játékostársaimtól, hogy általam ők is érintettek lettek a kirobbant botrányban. Szeretném megköszönni a Vasas-Híd mostani vezetésének, illetve a Marijan Vlak irányította szakmai stábnak az elmúlt fél évet. További sok sikert kívánok a csapatnak, remélem, hogy jó helyen zárják a fiúk a mostani bajnokságot" - idézte a közlemény Sütő Lászlót, aki még siófoki futballistaként, 2009-es mérkőzések kapcsán keveredett bundagyanúba, és erről a napokban beismerő vallomást tett.

A siófoki meccsekkel összefüggésben Horváth Gábor, Sütő László és Andruskó Attila labdarúgókat, továbbá K. Zsolt FIFA-licences játékosügynököt már korábban őrizetbe vették a Központi Nyomozó Főügyészség munkatársai, akik szerdán Aczél Zoltánt, a Haladás jelenlegi és a Siófok akkori vezetőedzőjét is őrizetbe vették. Andruskó és Sütő teljes körű, feltáró jellegű beismerő vallomást tett. Eszerint K. Zsolt a Siófok-Kaposvár bajnokiért 9000 eurót fizetett, amelyen a három játékos osztozott. A mérkőzésen a K. Zsolt által kívánt eredmény született. A ZTE-Siófok bajnoki befolyásolásáért pedig 10 ezer eurót kapott a három labdarúgó K. Zsolttól.

A Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága kedden felfüggesztette Sütő László játékjogát a büntetőeljárás jogerős befejezéséig.