Vágólapra másolva!
A Real Madrid kapusa, Iker Casillas a hivatalos Facebook-oldalán kapuskesztyű-tervező versenyt rendezett rajongói számára. Jelenleg két magyar áll az első két helyen.

"Egy, az aláírásommal ellátott kapuskesztyűt és a december 10-ei Real Madrid-Barcelona rangadóra szóló két jegyet adok egy rajongómnak" - írta Iker Casillas a Facebook-oldalán több mint 3,5 millió követőjének. A madridiak Eb- és vb-győztes kapusa arra kérte vállalkozó kedvű rajongóit, hogy az ajándékért cserébe tervezzenek meg számára egy kesztyűt, és aki a legtöbb lájkolóra talál, az a helyszínen megnézheti a szombati csúcsrangadót. Azzal sem akar kitolni Casillas, aki nem tud elmenni Madridba, ebben az esetben az autogrammal ellátott saját kesztyűjét postára adja a nyertesnek a világsztár.

A szavazás december 7-ig tart, és jelenleg két magyar áll az élen.

Forrás: Facebook/Iker Casillas

Csonka Gergő matyóhímzéses kesztyűjét eddig közel 3700-an kedvelik (fenti kép), míg a második helyen Hesz György munkája áll, egyelőre 68 lájkkal (alábbi kép).

Forrás: Facebook/Iker Casillas

Többen - így az utóbbi versenyző is, aki sok sikert kívánt Casillasnak arra az esetre, ha az ő kesztyűjére esik a választás - félrefordíthatta a felhívást, mert abban szó sincs arról, hogy a kapus a megtervezett sporteszközben védene szombaton.